Нова гучна справа: у Києві затримано сина екс-нардепа
Категорія
Україна
Дата публікації

Нова гучна справа: у Києві затримано сина екс-нардепа

Нова гучна справа: у Києві затримано сина екс-нардепа
Джерело:  ГПУ

У Києві було заарештовано мешканця Одеси, підозрюваного у співучасті у крадіжці 69 млн грн з держбюджету, що планувалося витратити на ремонт будинків Генпрокуратури України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

За даними джерел Интерфакс-Украина, затриманим виявився Борис Крук, син екс-депутата Верховної Ради II-VII скликань Юрія Крука.

Його підозрюють у пособництві екс-генпрокурору Віктору Пшонці у незаконному заволодінні 69 млн грн шляхом укладення договору з фіктивними компаніями.



Борис Крук


Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні низки злочинів, у тому числі особливо тяжких, зокрема, посібництві у заволодінні посадовою особою грішми у особливо великих розмірах, а також у відмиванні коштів, отриманих злочинним шляхом.


"До суду внесено подання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проведені обшуки у Одесі за місцем проживання підозрюваного і в офісних приміщеннях, де розташовувався організований ним "конвертаційний центр". Досудове розслідування триває", — йдеться у повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор  Юрій Луценко розповів про три умови, які він поставив президенту України Петру Порошенко, вступаючи на свою посаду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?