Стало відомо про зупинку найбільшого комбінату на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про зупинку найбільшого комбінату на Донбасі

Стало відомо про зупинку найбільшого комбінату на Донбасі

На Донбасі зупинився найбільший в регіоні Алчевський металургійний комбінат, розташований на території, підконтрольній  бойовикам ЛНР.

Про це повідомив заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, екс-губернатор Луганської області Георгій Тука, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.

«Зупинився Алчевський меткомбінат. Ура? За ним, як і передбачалось, зупинився комбінат у Дніпрі. Теж «ура»??? Скільки зупинилося суміжних фірм та компаній — не знаю. Ура!», — написав він.

Своїм повідомленням Тука відповів прихильникам повної блокади Донбасу.

Як відомо, «Алчевський металургійний комбінат» — підприємство з повним металургійним циклом, що спеціалізується на виробництві товстого листа високої якості.

Зазначимо, що попри розташування підприємства на окупованій території, юридично воно працювало під українською юрисдикцією. 


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ДНР погрожували нанести удар по хімзаводу в Авдіївці, попри можливу екологічну катастрофу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?