Український спецназівець пояснив, чому військові не знищили ватажків ДНР-ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Український спецназівець пояснив, чому військові не знищили ватажків ДНР-ЛНР

Український спецназівець пояснив, чому військові не знищили ватажків ДНР-ЛНР

Український снайпер з Центру спеціальних операцій пояснив, чому українські військові досі не знищили ватажків бойовиків ДНР і ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю бійці ZN.UA.

"Ні для кого не секрет, що в самому Донецьку та Луганську живуть наші воїни і ведуть там підривну діяльність. Наших спеців там багато", — зазначив він.

У той же час боєць підкреслив, що говорив з воїнами, які живуть в окупованих містах: "Раз ви такі круті, чого ж ви не пристрелите цього Гіві ущербного, чи цього маленького ушльопка Моторолу?" Вони кажуть: "Немає наказу".

Також снайпер додав, що ватажків бойовиків не чіпають, бо невідомо, хто прийде їм на заміну.

«Мені одна грамотна людина сказала, що їх не вбивають, тому що ще невідомо, хто потім їх замінить". Зараз ці клоуни формують загони з таких же клоунів, як вони самі, а під серйозних людей можуть сформуватися загони з більш серйозних бойовиків, воювати з якими нам стане набагато складніше", — резюмував боєць.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український журналіст розповів про снайперську дуель в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?