У англійців і справді особливий гумор: соцмережі обговорюють британський референдум
Категорія
Світ
Дата публікації

У англійців і справді особливий гумор: соцмережі обговорюють британський референдум

У англійців і справді особливий гумор: соцмережі обговорюють британський референдум
Джерело:  online.ua

Соціальні мережі активно обговорюють результати референдуму у Великобритании про вихід з Євросоюзу, в якому з невеликою перевагою перемогли прихильники виходу країни з ЄС.
Про це повідомляє ONLINE.UA.





У своєму Facebook прокоментував результати референдуму також відомий український бізнесмен Лев Парцхаладзе: «За результатами вчорашнього референдуму, на жаль, британці вирішили виходити зі складу ЄС. Історія Європи сьогодні вночі точно змінилася. Не думаю, що від цього виграють як одні, так і інші».




На думку політичного експерта

Євгена Магди

, «для України #Brexit означає, що потрібно не тішити себе ілюзіями стрімкої євроінтеграції, а будувати ефективну державу з планами А, Б, В».


У свою чергу журналіст

Владислав Бовсуновський

написав: «Як красиво США зараз показують Євросоюзу, хто є хто в глобальному світі. Варто Франції і Німеччини почати розгойдувати човен у бік Росії, Голландії проводити відомий антиукраїнський референдум, як Штати через свого союзника Британію (теж англосакси) оголосили про ймовірний вихід з ЄС основного донора. Сам референдум не означає автоматичного виходу. Більш того, процедура становить близько 2 років. За 2 роки можна провести ще 10 референдумів з назвою типу "Bristable". ЄС опинився на гачку. #Brexit Падіння фунта для цієї економіки не є критичним питанням. Через його високу вартість продукція місцевого виробництва є неконкурентоспроможною на глобальному ринку. Тому здешевлення фунта їм тільки на руку (на відміну від України і Росії)».


У свою чергу посол України в Канаді

Андрій Шевченко

в своєму Twitter написав: "Ми поважаємо рішення наших друзів. Ми любимо і Британію, і ЄС. Ми сподіваємося, обидва залишаться з нами в нашій боротьбі за свободу!".


Як повідомляв ONLINE.UA,

після оголошення результатів референдуму в Британії "друзі Путіна" з Франції та Голландії заявили про необхідність провести такі голосування і в своїх країнах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?