Мордовія вимагає референдуму: соцмережі висміяли реакцію путінців на британське голосування
Категорія
Світ
Дата публікації

Мордовія вимагає референдуму: соцмережі висміяли реакцію путінців на британське голосування

Мордовія вимагає референдуму: соцмережі висміяли реакцію путінців на британське голосування
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно іронізують над радісною реакцією кремлівських чиновників і путінських пропагандистів на результати референдуму в Великобританії про вихід з Євросоюзу, в якому перемогли прихильники відділення країни від євроспільноти.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Зараз потрібно терміново Кисельова і російські канали включати. Там буде санаторій Сатани: Європі кінець, євро кінець, Росія з колін», - пише користувач РБ головного мозку.



«На РенТВ ведучий з неприхованою посмішкою повідомив про це.. Вони чекають коли інші країни почнуть виходити з ЄС, чекають ослаблення ЄС», - коментує користувач Serge Polut.


«Перший наслідок Brexit: прямі поставки важких наркотиків російським чиновникам», - коментує російський опозиційний політик

Олексій Навальний

.




«Уже навіть дитина може спрогнозувати теми російського телевізора. Це телебаченням назвати не можна», - пише користувач Ірина Онофрей.




«Ключова домінанта у будь-якого російського держчиновника: щоб не народу РФ краще, а як би сусідам гірше», - коментує користувач Emigrant.


«Понеслася, Мордовія хоче провести свій референдум», - іронізує користувач Twitter CHIPOLLINO, коментуючи радісні твіти журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.



Як повідомляв ONLINE.UA, в соціальних мережах активно обговорюють результати референдуму в Великобританії про вихід з Євросоюзу, в якому з невеликою перевагою перемогли прихильники виходу країни з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?