Маркевич шокував уболівальників "Дніпра" двома новинами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Маркевич шокував уболівальників "Дніпра" двома новинами

Маркевич шокував уболівальників "Дніпра" двома новинами
Джерело:  Спорт-Експрес

Дніпровський "Дніпро" розпочне новий сезон у чемпіонаті України з -6 очок в турнірній таблиці. Також команда отримає заборону на здійснення трансферів.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив головний тренер дніпрян Мирон Маркевич.
"Наскільки мені відомо, новий сезон команда розпочне з мінус шести очок і заборони на здійснення трансферів. Я спілкувався з генеральним директором Андрієм Стеценком і спортивним директором Андрієм Русолом, зі слів яких зрозумів, що це на сто відсотків точна інформація. Довіряю їхніми відомостям, адже всіх юридичних нюансів не знаю... Це мені ніяк не підходить, тому і буду змушений покинути клуб. Я ж не хлопчисько, щоб не реагувати на речі, що відбуваються", - сказав Маркевич в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".
Також Маркевич заявив, що покине команду, якщо ситуація не зміниться на краще.
"Бажання піти посилюється з кожним днем. Аж надто багато боргів у клубу. Доводиться жити надією, що зміниться на краще щось після зустрічі власника клубу з гендиректором. Але про це поки складно говорити, ще важче що-небудь спрогнозувати", - пояснив Маркевич.
Читайте: Футболіст "Дніпра" вразив визнанням про Маркевича
Мирон Богданович також не виключає, що "Дніпро" може зникнути.
"Не знаю. Мені складно з цього приводу щось говорити, тому що сподіваюся, що днями все ж відбудеться зустріч власника клубу з керівництвом, після чого ситуація проясниться... Я кілька разів робив спробу зустрітися з Коломойським. Але в цій ситуації ініціатива повинна виходити не від мене, а від нього - адже він президент клубу. я ж не можу весь час проситися на прийом. Є генеральний і спортивний директори, які хоч іноді проводять якісь зустрічі з власником клубу. Зі мною ж, я так розумію, президент "Дніпра" зустрічатися не хоче. Можливо, щось на краще все ж зміниться. Хоча в це слабо віриться...", - зазначив наставник "Дніпра".
Нагадаємо, що більшість футболістів основного складу покинули "Дніпро".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?