Кримська "няша" спробувала пожартувати щодо влади України
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська "няша" спробувала пожартувати щодо влади України

Кримська "няша" спробувала пожартувати щодо влади України
Джерело:  РІА Новини

Так звана прокурорша-«няша» окупованого Росією Криму Наталія Поклонська спробувала пожартувати, коментуючи свій виклик на допит в Генпрокуратуру України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Виходить абсолютно незрозуміла ситуація. Генеральна прокуратура України вимагає, щоб я приїхала для дачі свідчень, при цьому указом президента України я внесена до списку осіб, яким заборонений в'їзд в Україну як іноземній громадянці, як громадянці Росії", - заявила вона.
Поклонська запропонувала українській владі визначитися, «хто з них головний».
«Виходить, що президента і його укази ніхто не сприймає", - додала прокурорша.
Крім того, вона додала, що в офіційному порядку не отримувала жодного процесуального документа, в тому числі повісток на допит, передбачених законодавством України та міжнародними нормами.
"Ні за місцем проживання, ні за місцем роботи - вони прекрасно знають, де я працюю - ні повісток, ні підозр, ні звинувачень не було. Вони тільки всі говорять даремно", - заявила Поклонська.
Також вона запросила слідчого української Генпрокуратури з'явитися до неї на роботу і особисто вручити всі відповідні документи, як того вимагає міжнародне законодавство.
В іншому випадку, сказала вона, всі ініціативи за викликом на допит йдуть врозріз з нормами закону і є "нікчемними".
"Це все одно, що піти в сусідню кімнату і лівою рукою написати якийсь лист і назвати його вироком. Нехай вони не розслабляються і дотримуються закону", - заявила прокурорша.
Нагадаємо, раніше в "Урядовому кур'єрі" було опубліковано повістку кримським чиновникам, включаючи Поклонську, які викликалися на допит 29 червня за підозрою в злочинах, передбачених статтями "зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України" і "держзрада".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Наталія Поклонська вразила своєю безграмотністю під час спілкування з журналістом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?