Український нардеп влаштував "міні-Brexit" в ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Український нардеп влаштував "міні-Brexit" в ПАРЄ

Український нардеп влаштував "міні-Brexit" в ПАРЄ

Український депутат Володимир Ар'єв під час засідання Парламентської асамблеї Ради Європи влаштував своєрідний «міні-Brexit»: на знак протесту проти «загравань» з Росією він разом із британським колегою покинув засідання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
«Міні-Brexit (іронізую) ще й за участю України стався сьогодні на Бюро ПАРЄ. Після дебатів в Асамблеї, де переважна більшість делегатів виступили проти загравань з РФ без виконання нею умов, координуючий орган ПАРЄ видав декларацію про спільні цінності з РФ і про необхідність руху назустріч», - розповів Ар'єв.
Виступаючи проти такого стану справ, український депутат разом із делегатом з Британії покинули засідання.
«Він ще й заявив, що саме через таку позицію Європи британські громадяни проголосували проти ЄС. Я сказав, що після таких небезпечних рішень кожен може робити, що йому заманеться, і не звертати уваги на Раду Європи, тому що уникнути відповідальності - лише питання часу», - додав Ар'єв.
За його словами, «більшість в Бюро Асамблеї так злякалися Brexit, що одразу перестали думати головою, що роблять. Або в голову напекло - в Страсбурзі +35».
«І так, я розчарований Президентом ПАРЄ Аграмунтом, який недавно в Києві розповідав, який він друг України», - резюмував український депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про результати референдуму в Великобританії, більшість громадян якої висловилися за вихід з ЄС. Скорочено цей референдум називають Brexit, від слів Britain і exit (вихід).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?