У Путіна хамськи відповіли британському міністру
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна хамськи відповіли британському міністру

У Путіна хамськи відповіли британському міністру
Джерело:  РІА Новини

Слова глави МЗС Великобританії Філіпа Хеммонда про те, що за результатами референдуму про вихід Британії з ЄС президент РФ Володимир Путін відчуватиме «більше оптимізму», глава МЗС РФ Сергій Лавров прокоментував в традиційній для Кремля хамській манері, назвавши їх "медичним випадком".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Як заявив Лавров, він "не отримував медичної освіти", і "тому медичні випадки не коментує".
Відзначимо, що після оголошення результатів референдуму про вихід Великобританії з ЄС британський міністр закордонних справ Філіп Хеммонд заявив, що президент РФ Володимир Путін буде відчувати "трохи менше тиску": "Путін буде відчувати себе трохи більш оптимістично щодо перспектив пом'якшення в кінцевому підсумку санкцій Європейського Союзу".
Як повідомляв ONLINE.UA, на референдумі в Великій Британії 51,9% британців проголосували за вихід з Євросоюзу, а 48,1% висловилися за збереження членства в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?