Президент ФФУ розповів, коли збірна України отримає нового тренера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент ФФУ розповів, коли збірна України отримає нового тренера

Президент ФФУ розповів, коли збірна України отримає нового тренера
Джерело:  online.ua

Призначення нового тренера збірної України відбудеться на засіданні Виконкому ФФУ, яке відбудеться в кінці липня.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив президент ФФУ Андрій Павелко на прес-конференції, що відбулася 24 червня в Будинку футболу.
"В кінці липня відбудеться засідання Виконкому ФФУ, на якому буде розглянуто питання формування тренерського штабу збірної України", - заявив Павелко.
Він переконаний, що Виконком вибере гідного кандидата.
"Члени Виконкому - люди футбольні - сьогодні це 41 чоловік - люди, що представляють систему всього українського футболу. Тому я вірю, що вони оберуть гідного тренера для збірної України, який виконає всі завдання, поставлені ФФУ перед ним", - зазначив Павелко.
Читайте: Сур кіс: у збірній України були люди, які не відповідають моральним і етичним нормам
Також Павелко наголосив, що будуть докладені всі зусилля, щоб наукова група першого заступника голови Комітету національних збірних ФФУ Семена Альтмана надала не пізніш середини липня інформацію про можливих кандидатів на пост головного тренера, який очолить команду перед відбірковим циклом ЧС-2018.
"Перед новим тренерським штабом будемо ставити мету, щоб цей склад міг реалізовувати стратегічні завдання - не тільки потрапляння на ЧС-2018 і гідний там виступ. Необхідно бачити в полі зору і Євро-2020. У цьому плані будуть відповідні вимоги до тренерського штабу. Ми повинні бачити стратегію і цілі. І ці вимоги будуть сформульовані вже в липні. Часу у нас немає - в кінці серпня починається вже наступний збір національної команди", - пояснив Павелко.
Читайте: Фоменко відверто розповів про виступ збірної України на Євро-2016
Нагадаємо, суперниками збірної України у відборі на ЧС-2018 є збірні Хорватії, Ісландії, Туреччини, Фінляндії та Косово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?