Ватажок ДНР видав різку заяву щодо відведення бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР видав різку заяву щодо відведення бойовиків

Ватажок ДНР видав різку заяву щодо відведення бойовиків
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко

заявив про те, що його бандформування не підуть від лінії зіткнення сторін конфлікту в Донецькій області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


«Ніяких зон загального контролю, зон, до яких входитимуть збройні ОБСЄшники, бути не повинно. Ви зобов'язані донести до майданчика Мінських переговорів: якщо хочете робити зони, які непідконтрольні ні вам, ні їм, то нехай вони (українські військові, - ред.) відійдуть на відстань, на яку підійшли. Ми від своїх позицій не відійдемо», - заявив Захарченко журналістам 24 червня.


За його словами, ситуація на лінії зіткнення залишається хиткою.


«Ви можете уявити, що ми відійшли з аеропорту на Київський проспект? Або ми зараз залишимо Зайцеве і віддамо Горлівку? Нас не зрозуміють, і я буду перший, хто візьме в руки кулемет, і буду відстрілювати всіх, хто туди зайде. Я це не допущу», - додав ватажок бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко вразив дурістю своєї заяви, висловивши впевненість у тому, що США програють у війні з його бойовиками

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?