Вийшов на свободу фігурант гучного скандалу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Вийшов на свободу фігурант гучного скандалу в Україні

Вийшов на свободу фігурант гучного скандалу в Україні
Джерело:  online.ua

Суд випустив з в'язниці засудженого до восьми років ув'язнення за шахрайство Андрія Слюсарчука, відомого як "доктор Пі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.
За словами адвоката Слюсарчука Володимира Зейкана, "суд змінив запобіжний захід на особисте зобов'язання".
Адвокат також додав, що Слюсарчук вже провів під вартою більший термін, ніж передбачено за вчинення інкримінованих йому злочинів.
При цьому розгляд справи Слюсарчука в апеляційній інстанції триває.
У березні Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ відправив на повторний розгляд до апеляційного суду справу проти Слюсарчука.
У лютому Володимирецький районний суд Рівненської області застосував до Слюсарчука "закон Савченко" і зарахував 1 день в СІЗО як 2 дня в колонії.
14 лютого 2014 року Сихівський районний суд Львова засудив Андрія Слюсарчука до 8 років позбавлення волі за шахрайство.
Суд визнав підсудного винним за ч. 1 ст. 119 (вбивство з необережності), за ст. 138 (незаконна лікарська діяльність), за ст. 358 (підробка документів, печаток і штампів) і за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат Андрія Слюсарчука заявляв, що його підзахисний став жертвою політичного переслідування.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?