Не чекайте: Путін відверто висловився про мінські угоди і Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Не чекайте: Путін відверто висловився про мінські угоди і Донбас

Не чекайте: Путін відверто висловився про мінські угоди і Донбас
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

заявив, що від РФ було б безглуздим чекати виконання мінських угод, адже ключові рішення в руках київської влади.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


При цьому, за словами Путіна, альтернативи виконанню Мінських угод щодо України не існує.


"Обмеження пов'язані нібито з виконанням мінських угод, ключові питання виконання мінських угод сьогодні в руках київських партнерів, київської влади», - заявив Путін.


«Без них ми не зможемо нічого зробити: ми не можемо внести зміни до конституції України, не можемо регламентувати дію закону про особливу форму управління на територіях ЛНР і ДНР, не можемо за президента України підписати закон про амністію. Це ключові питання врегулювання ситуації на Донбасі", - вважає російський президент.


"Чекати таких рішень від нас просто безглуздо. Однак ми терпляче працювали досі, і також терпляче готові працювати і з українськими партнерами, і з нашими партнерами в Євросоюзі», - запевняє Путін.


За його словами, «ніякого іншого способу, окрім як виконати Мінські угоди в повному обсязі, для врегулювання ситуації на Донбасі не існує".


Як повідомляв ONLINE.UA,

помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд 23 червня провела зустріч з помічником президента Росії Владиславом Сурковим, який, згідно з твердженнями, курирує питання, пов'язані з Кримом і Донбасом.

На зустрічі обговорювалися питання безпеки в ході реалізації мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?