Джамала розкрила секрет своїх музичних смаків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розкрила секрет своїх музичних смаків

Джамала розкрила секрет своїх музичних смаків
Джерело:  online.ua

Українська співачка Джамала дала інтерв'ю одному з найбільших польських порталів Interia, де розповіла про свої музичні уподобання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Interia Muzyka.
Джамала розповіла, що останнім часом слухає музику, яка раніше не була її улюбленим жанром.
"Мене останнім часом найбільш вразила група Radiohead і їх альбом Moon Shaped Pool. Це просто чудово. Нещодавно я була в Лондоні і купила його на вінілі, якраз в день релізу! Вони ніколи не були моїм улюбленим жанром музики", - поділилася співачка.
Також артистка відзначила, що відкрила для себе нові напрямки в музиці.
"Я завжди слухаю класичну музику, джаз, фолк, соул, фанк і поп-музику. Трохи пізніше я почала цікавитися роком і електронною музикою. Я рада, що кордони між стилями і жанрами розмиті. Також слухаю молодих британських інді-артистів", - додала Джамала.
Нагадаємо, переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала відвідала офіс найбільшого рекорд-лейбла Universal Music Group, який випустив її альбом в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?