В ОБСЄ порівняли "перешкоди" від бійців ЗСУ і бойовиків ЛНР-ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ порівняли "перешкоди" від бійців ЗСУ і бойовиків ЛНР-ДНР

В ОБСЄ порівняли "перешкоди" від бійців ЗСУ і бойовиків ЛНР-ДНР
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР і ЛНР в зоні АТО в шість разів частіше перешкоджають роботі спостерігачів Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ) в порівнянні з військовослужбовцями Збройних Сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням « Інтерфакс-Україна ».
За словами першого заступника глави СММ ОБСЄ Олександра Хуга, перешкоджання роботі спостерігачів СММ ОБСЄ триває. «Представники "ДНР"/"ЛНР" в шість разів частіше перешкоджають роботі спостерігачів, ніж урядові військові", - заявив Хуг.
У той же час він висловив надію на швидке закінчення конфлікту на сході України через зменшення інтенсивності вогню.
"У порівнянні з попередніми чотирма тижнями кількість випадків порушення режиму припинення вогню на сході України зменшилася на 35% на цьому тижні», - повідомив Хуг.
«Зниження вогню ми фіксували в районі Донецького аеропорту, Ясинуватої, Авдіївки, в районі Світлодарська ... Це дає підстави для обережної надії на закінчення конфлікту", - резюмував заступник голови СММ ОБСЄ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Хуг заявив, що розцінює знищення бойовиками ДНР безпілотників місії в наприкінці травня як атаку на мандат ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?