Білорусь запідозрили в участі у війні в Сирії: з'явилося резонансне фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь запідозрили в участі у війні в Сирії: з'явилося резонансне фото

Білорусь запідозрили в участі у війні в Сирії: з'явилося резонансне фото
Джерело:  belsat.eu

У Білорусі пройшов похорон 42-річного військового, який імовірно загинув у військовій операції в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Белсат".
42-річного Володимира Бекішева ховали в Гродно. Попрощатися прийшло близько 50-ти осіб, серед яких військовослужбовці Росії та Білорусі.
З'явилося фото, на якому зображено, що тіло у військовому мундирі, ймовірно, формі льотчика, накрите російським прапором, а труну несе і супроводжує почесний караул білоруської армії. Водночас процесію завершують двоє чоловіків в зеленій формі з російськими нашивками.
За інформацією "Белсат", військовий загинув в операції в Сирії, але в Міноборони Білорусі відмовилися коментувати ситуацію.
Відомо, що білоруська армія офіційно не має ніякого відношення до конфлікту в Сирії, з вересня 2015 року військову операцію в цій країні веде Росія. В операції задіяні повітряно-космічні сили, морська піхота, десант і військовий флот Росії.
У той же час законодавство Росії дозволяє іноземцям служити за контрактом в російській армії. Крім того, громадяни Білорусі в ряді випадків можуть отримати російське громадянство за спрощеною процедурою.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики угруповання ІДІЛ показали нові фото загиблих в Сирії російських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?