Порошенко на передовій: волонтер розповів, чи була реальна небезпека
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко на передовій: волонтер розповів, чи була реальна небезпека

Порошенко на передовій: волонтер розповів, чи була реальна небезпека
Джерело:  online.ua

Село  Водяне Донецької області, де 24 червня президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військовослужбовців Збройних сил України, знаходиться в зоні досяжності гранатометів з Донецького аеропорту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського волонтера Романа Доніка.


Волонтер розповів, що ще за два дні до візиту Порошенко в Водяне на дорогу до населеного пункту поклали п'ять мін 120-мм калібру, а також прямим попаданням 152-мм калібру спалили автомобіль на місці, куди приземлялися вертольоти президента.


"Можливо, це не дуже розумно. Два генерала армії і верховний головнокомандувач на 20 кв м. Але не треба мені нічого розповідати про яйця цих мужиків, що "трясуться за свою шкуру". Тому що в їх шкурах сьогодні легко могло було бути купа дірок. і так розкажіть мені ще як впаде бойовий дух тих, хто був нагороджений президентом особисто і тиснув руку Порошенко, Муженко та Полтораку практично на передку", - написав Доник.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко оприлюднив фотографії з візиту в зону АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?