У знаменитому серіалі знайшли аналог Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У знаменитому серіалі знайшли аналог Путіна

У знаменитому серіалі знайшли аналог Путіна

Президент Росії Володимир Путін

 є повним аналогом одного з персонажів серіалу «Гра престолів» — Рамсі Болтона, що славився своєю жорстокістю та підступністю.


Таку думку висловив відомий українській журналіст Віталій Портніков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радио Свобода.

«Путін насправді думає, що Захід почав боротьбу проти нього, а він відповідає. Ви дивитесь "Гру престолів»? Там трагічна ситуація для всіх, хто спостерігає за подіями, тому що там загинув Рамсі Болтон, один з головних героїв серіалу. Це повний аналог Володимира Путіна», — підкреслив він.

Також Портніков зазначив, що кожен бажаючий дізнатися, «ким є Путін – як він мислить, як він грає, як він воює, – потрібно подивитися, як Рамсі Болтон діє у «Грі Престолів».

«Тому я вважаю, що його загибель – це катастрофа, тому що ми не зможемо далі спостерігати за аморальністю, зведену у мораль. Адже це сутність Путіна», — додав журналіст.

Крім того, він підкреслив, що помічник президента РФ Володислав Сурков також має свої інтереси на Донбасі.

«У Суркова свої інтереси на Донбасі – це й політичні інтереси: поки він курує Донбас, він може протистояти своєму головному конкуренту в президентській адміністрації Володіну. Це й бізнес-інтереси…», — резюмував Портніков.

Варто зазначити, що в серіалі "Гра престолів" Рамсі Болтон вбиває своїх родичів, аби стати головою клану, а також прославився організацією полювання на людей. 

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український економіст Борис Кушнірук пояснив, чому Росія не зможе уникнути краху, незалежно від долі західних санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?