РосЗМІ вразили фейком про "вторгнення" українців до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

РосЗМІ вразили фейком про "вторгнення" українців до Криму

РосЗМІ вразили фейком про "вторгнення" українців до Криму
Джерело:  svpressa.ru

Російські ЗМІ видали черговий пропагандистський "репортаж" про навалу відпочиваючих з України до  окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на svpressa.ru.

«Дуже багато українців на кримському кордоні. Помітно більше, аніж минулого і позаминулого року. І це добре — якщо їдуть нормальні люди, які не стануть стрибати, як очумілі бандерлоги. Хай платять за відпочинок і насолоджуються кайфом абсолютного спокою та безпеки Криму», — розповіли пропагандисти.

При тому вони не погнушалися видати байку про «український хіт нинішнього літа — кружний шлях по федеральній трасі «Дон».

РосЗМІ детально пояснюють, що, виявляється, «їхати через материкову Україну дуже ризиковано, на шляхах купа озброєних камуфльованих бандюків».

«Грабунки, віджим машин, вбивства подорожуючих стали звичною справою. Якщо немає надійних попутників, куди спокійніше перейти російський кордон біля Курська чи Білгорода, рванути до Краснодару і звідти на Керченську протоку. Величезні грецькі пароми ходять як годинники, черг на переправі майже немає», — переконують пропагандисти-рекламники.

Тим часом, українці у коментарях до подібних повідомлень не залишають каменя на камені від таких "новин" публікуючи скріншоти з онлайн-камер, встановлених на кримських пляжах.

Krapyvenko Dmytro: «Схоже на фейк. Де фотки уйми машин з нашими номерами? Їхати материком небезпечно??? І в об'їзд через Росію зручніше??? В Одесу ніхто не їхдить???».

Vadym Panasenko: «Подивіться на вебкамери Криму, 70% з них не працюють, особливо ті, що на набережних та пляжах, пляжники є, але їх в десятки разів менше, аніж було три роки тому. Ну, а текст розрахований на внутрішнє вживання і невиліковної вати з російськомовних країн».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кримський блогер, відомий своєю відданістю Путіну, був вражений кількістю плакатів із зображенням президента РФ, розміщених на окупованому півострові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?