Візит Порошенка на передову: стало відомо про важливу деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Візит Порошенка на передову: стало відомо про важливу деталь

Візит Порошенка на передову: стало відомо про важливу деталь

Під час візиту президента України Петра Порошенка на передову зони АТО на Донбасі  бойовики не припиняли обстрілів цих позицій українських військових.
Про це заявив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
«Під час перебування президента України на позиціях Українських військ поблизу Донецька проросійські бойовики не припиняли обстрілів», — йдеться у повідомленні.
У Миноборони також зазначили, що удари бойовиків по позиціях ЗСУ поблизу Донецького аеропорту наносились у той момент, коли там знаходились президент України Петро Порошенко, міністр оборони Степан Полторак та начальник Генштабу Віктор Муженко.
Як повідомляв ONLINE.UA,  під час візиту на передову Петро Порошенко підписав Указ про демобілізацію  та вручив ордені і медалі воїнам, які відзначилися.


Пізніше радник голови держави, відомий волонтер Юрій Бірюков розповів про те, як готувався візит Верховного головнокомандувача у район Донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?