Чи атакуватиме Путін НАТО: військовий експерт дав прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи атакуватиме Путін НАТО: військовий експерт дав прогноз

Чи атакуватиме Путін НАТО: військовий експерт дав прогноз
Джерело:  online.ua

Росія не ризикне атакувати будь-якого члена НАТО і буде всіляко уникати прямого  зіткнення з Альянсом.
Таку думку в інтерв’ю ONLINE.UA висловив експерт Центру Разумкова з зовнішньої політики та міжнародної безпеки Олексій Мельник.
«Війська НАТО провели навчання у Східній Європі і збільшили кількість військ в регіоні, але надто примітивно оцінювати силу сторін кількістю танків або особового складу», — підкреслив експерт.
За його словами, «війська Альянсу розміщуються у країнах Балтії для того, аби була лише символічна присутність».
Мельник переконаний, що «Росія буде уникати прямого зіткнення з НАТО».
«Тому що відносна невелика присутність усіх країн НАТО на території балтійських країн та Польщі - гарантія від провокацій Росії, тому що загибель американського, німецького чи англійського солдата на території однієї з країн Балтії переводить конфлікт, наприклад, Естонії чи Латвії з міждержавного рівня на рівень агресії проти усього блока НАТО», — резюмував він.
Більше читайте в  інтерв’ю Олексія Мельника на ONLINE.UA: Є три причини для наступу Росії на Донбасі — військовий експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?