Путін спілкувався з Костею Могилою і іншими "авторитетами": розкрито минуле господаря Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін спілкувався з Костею Могилою і іншими "авторитетами": розкрито минуле господаря Кремля

Путін спілкувався з Костею Могилою і іншими "авторитетами": розкрито минуле господаря Кремля

Бізнесмен Максим Фрейдзон розкрив правду про зв'язки  президента Росії Володимира Путіна  з злочинним світом, "авторитетними" російськими бізнесменами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Радіо Свобода".


Фрейдзон підкреслив, що в 1990-ті роки, коли Володимир Путін ще працював у міській владі Санкт-Петербурга, він підтримував зв'язок з "авторитетами", і в інформації про це немає нічого сенсаційного.


"Міська влада і Путін як їх представник повинні були підтримувати робочі відносини з "авторитетними" бізнесменами просто тому, що це були люди, які мали реальну вагу в місті і з якими треба було рахуватися. Це була нормальна практика в той період, коли правоохоронні органи були розвалені і недієздатні. Міським чиновникам треба було домовлятися з людьми, які тоді могли реально контролювати ситуацію", - розповів він.


"Живий тому приклад - рішення віддати все міське постачання паливом (ПТК) Кумарину. Очевидно, що Путін підтримував робочі відносини і з Костянтином Яковлєвим, відомим як Костя Могила, який теж був значимою людиною в місті. Наскільки я знаю, Путін представляв Березовського Яковлєву в процесі відкриття представництва "ЛогоВАЗа" в Пітері. Працював він і з іншими "авторитетними" бізнесменами", - зазначив Максим Фрейдзон.


Відзначається, що відносини між деякими з цих людей були жорсткими. "Якщо говорити про Кумарина і Яковлєва, то це була війна, досить відома в місті. Путіну тоді доводилося сильно лавірувати. Статус обслуговуючого персоналу від міської влади йому в цьому допомагав, бо ніякої відповідальності за те, що роблять його клієнти, він нести не міг. Обслуговував інтереси компаній як Яковлєва, так і Кумарина", - резюмував бізнесмен.


Як повідомляв ONLINE.UA, карикатурист Сергій Йолкін зобразив  президента Росії Володимира Путіна, який "розвиває" бізнес в своїй країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?