Бойовики ДНР оголосили "націоналізацію" і вирішили пускати до себе частину українських політиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР оголосили "націоналізацію" і вирішили пускати до себе частину українських політиків

Бойовики ДНР оголосили "націоналізацію" і вирішили пускати до себе частину українських політиків
Джерело:  Gazeta.ru

У так званій ДНР  взяли "закон про націоналізацію", згідно з яким, бойовики привласнюють всю наявну на окупованій території власність України.


Про це заявили джерела в рядах ватажків так званої ДНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газета.Ru".


"Закон оголошує власністю ДНР все майно держави Україна на її території аж до Донецької залізниці, а також всі підприємства, банки і організації, де держава Україна мало свою частку. Крім того, закон визначає порядок націоналізації технологічних комплексів, які мають стратегічне і оборонне значення для ДНР", - йдеться в повідомленні.


"Перелік підприємств можна зрозуміти, вивчаючи указ про санкції, - каже джерело "Газета.ru". - Все, хто не пройшов реєстрацію в республіці, теж можуть потрапити під націоналізацію".


Відзначається, що указ про санкції охоплює той же перелік людей, яким раніше заборонили в'їзд в ДНР, - 49 бізнесменів і політичних гравців Донбасу, власники всіх технологічних ланцюжків Донбасу: металургійних, вугільних, хімічних, машинобудівних, харчових.


Згідно з інформацією джерела, напередодні оголошення списку тих, кому заборонено в'їжджати на Донбас, з нього виключили чотири прізвища: лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка, колишнього заступника генерального прокурора часів Януковича Рената Кузьміна, «вугільного генерала» Юхима Звягільського і колишнього главу донбаської податкової адміністрації Олександра Папаїку.


Нагадаємо,  в ході "націоналізації" Криму привласнили 50 млрд грн.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  екс-нардеп, політик і бізнесмен з Луганська Володимир Ландик розповів про роль Петра Симоненка в захопленні Донбасу сепаратистами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?