У Савченко роз'яснили ситуацію з листом російській терористці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Савченко роз'яснили ситуацію з листом російській терористці

У Савченко роз'яснили ситуацію з листом російській терористці
Джерело:  online.ua

Сестра  української нардепа Надії Савченко, чий лист до російської терористки Марії Коляди виявив "Миротворець", Віра Савченко пояснила, що він вже був оприлюднений раніше.


Про це повідомляє ONLINE.UA cо посиланням на Facebook молодшої Савченко.


Віра Савченко звернулася до нардепа Антона Геращенко, який поширив листування української льотчиці і російської терористки: "Лист, який Надя написала, здається, ще під час свого першого довгострокового голодування в Москві, Марії Коляді, росіянки, до якої навіть консул РФ не прийшов в СІЗО України, був оприлюднений нашими, українськими ЗМІ в кінці 2014 - на початку 2015 року. чи то газетою "Факти" або ще якимось періодичним виданням".


"Ви, Антон, дістали ці листи з нафталінової шафи і робите з них "новину" про зраду... Ну не набридло знищувати Надю «новинами»? До речі, Коляда Наді відповіла, і Надя їй, здається, теж. А тут вже рашістські ЗМІ клеять Наді завербованість! А в 2015 нікому не було цікаво про листи??? Потім ця заплутана в свому убогому житті дівчина, Коляда, знову втекла від мами, в так зване ЛДНР... "воювати", я пам'ятаю таку інформацію", - додала Віра Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко розповідала, як її погрожували вбити в російській в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?