Нардеп виступив з дуже гучними звинуваченнями на адресу Авакова: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп виступив з дуже гучними звинуваченнями на адресу Авакова: з'явилося відео

Нардеп виступив з дуже гучними звинуваченнями на адресу Авакова: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков  може скористатися силовими структурами для приходу до влади.


Про це заявив нардеп Сергій Лещенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


На думку депутата, Аваков є людиною з дуже сильними політичними амбіціями, який з часом може почати використовувати свої ресурси для побудови політичної сили і приходу до влади. Притому, приходу до влади як через вибори, так і через квазіканали приходу до влади, якими можуть виявитися силові структури.


"Коли міністр внутрішніх справ має під собою не тільки офіційну вертикаль, але ще і неофіційний вплив на силові підрозділи, які озброєні, обладнані, і при цьому мотивовані, і він при цьому ще може бути політичним лідером - це завжди ризик. Завжди ризик, що у вас є квазівоєнізовані формування, які можуть прийти до влади через квазіінструменти ", - вважає Лещенко.


На його думку, Арсен Аваков є настільки ж впливовою людиною, як і прем'єр-міністр Володимир Гройсман. "Аваков зовсім не той, за кого себе видає. Він себе видає за міністра внутрішніх справ, а насправді ця людина сьогодні по статусу фактично дорівнює прем'єр-міністру. Я його називаю "супер-перший віце-прем'єр", - сказав депутат.


Лещенко також зазначив, що Аваков має "силовий інструментарій, він впливає на уряд, він впливає на міністрів, які входять до уряду за квотою "Народного фронту" і він є наглядаючим за міністерством інфраструктури - найжирнішою дійною коровою всіх українських урядів, тим міністерством, де постійно формується тіньовий заробіток".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лещенко вже заявляв, що Аваков має право вето на всі рішення в уряді і "заробляє" на портової інфраструктури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?