Дочка Обами здивувала американців рюкзаком за $68: опубліковані фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Дочка Обами здивувала американців рюкзаком за $68: опубліковані фото

Дочка Обами здивувала американців рюкзаком за $68: опубліковані фото
Джерело:  Huffington Post

17-річна дочка президента США Барака Обами Малія здивувала журналістів своїм демократичним ставленням до речей, з'явившись на людях з рюкзаком за $68.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Huffingtonpost. "Немає сумніву, що Малія має можливість купляти дизайнерські речі (подивіться хоча б на прекрасний гардероб її матері!)", - пише видання.


Але дівчинка, як звичайний підліток, вибрала дешевий (для президентської дочки) рюкзак, який, можливо, візьме з собою в Гарвард, куди планує поступати.


Малія Обама, якій в липні виповниться 18 років, візьме рік канікул після закінчення школи і вступить до університету тільки в 2017 році. Така традиція користується популярністю у американських старшокласників, які часто вважають за краще присвятити рік подорожам і тільки потім почати вчитися в коледжі.


Нагадаємо, що Барак Обама, і його дружина Мішель закінчили юридичну школу Гарвардського університету.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?