Кобзон розповів, як розмовляв з Путіним про Донбас
Категорія
Світ
Дата публікації

Кобзон розповів, як розмовляв з Путіним про Донбас

Кобзон розповів, як розмовляв з Путіним про Донбас
Джерело:  online.ua

Російський співак  Йосип Кобзон, який відвідав в черговий раз окуповані Донецьк  і Луганськ, розповів, як обговорював з президентом Росії Володимиром Путіним питання Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
"Володимир Володимирович Путін підтримує всі добрі ініціативи, які проявляють жителі Росії щодо жителів Донбасу. Росія могла б надавати більш суттєву допомогу, але ми знаходимося в русофобському оточенні, яке використовує все проти Росії. Тому будь-який рух, пов'язаний з допомогою Донбасу розцінюється як провокація. Хоча я при зустрічі кажу: "Володимир Володимирович! Плюньте ви на них! Треба Донбасу допомагати!" А він каже: "Треба! Я сам знаю, що треба!" Наш президент прекрасно розуміє, що відбувається в Донбасі і робить все, що від нього залежить", - розповів Кобзон.
Нагадаємо,  після виступу перед бойовиками в окупованому Луганську Йосипа Кобзона нагородили "почесним знаком адміністрації Луганська".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?