Трагедія з "табором смерті" в Росії: рятувальники знайшли тіло 14-ї потонулої дитини
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія з "табором смерті" в Росії: рятувальники знайшли тіло 14-ї потонулої дитини

Трагедія з "табором смерті" в Росії: рятувальники знайшли тіло 14-ї потонулої дитини
Джерело:  ТАРС

Російські рятувальники виявили тіло 14-ї дитини, загиблої на Сямозері в Карелії, пошуки якої велися тиждень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Сьогодні в ході пошукової операції в акваторії озера Сямозеро в 100 метрах від берегової лінії в районі селища Лахта виявлено та доставлено на берег тіло дитини, імовірно зі складу туристської групи табору "Парк-готель", - розповіло джерело в правоохоронних органах регіону.
У прес-службі ГУ МНС Росії по Карелії цю інформацію підтвердили.
"Сьогодні о 07:30 мск при обстеженні території рятувальниками, які здійснюють обліт бортом Мі-8 МНС, було виявлено тіло. Рятувальники на маломірному судні, прибувши на місце, підтвердили виявлення тіла дитини. Зараз чекаємо представників Слідчого комітету, подальші заході з доставки тіла й упізнання будуть проводитися після слідчих дій на місці", - заявила начальник прес-служби Оксана Семенова.
Підтвердила виявлення тіла дитини і влада Карелії.
"Усі залучені до пошуково-рятувальної операції сили і засоби відправляються до місця постійної дислокації", - повідомили в прес-службі регіонального уряду.
Нагадаємо, трагедія сталася 18 червня - туристична група з Москви потрапила в шторм на озері Сямозеро в Карелії.
Раніше в мережі розповіли, що потопаюча дитина зуміла додзвонитися рятувальникам з проханням про допомогу, але її дзвінок сприйняли як жарт і кинули слухавку.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?