Ярош розповів про український детонатор для Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Ярош розповів про український детонатор для Росії

Ярош розповів про український детонатор для Росії
Джерело:  Еспресо

Колишній глава "Правого сектора" і нардеп Дмитро Ярош

 вважає, що події, які сталися під час Євромайдану в Україні є детонатором і для Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Еспресо.TV

.


"Я думаю, що Росія все одно знаходиться на такому своєрідному кордоні, такому прикордонному стані цієї імперії. А будь-яка імперія ж приречена, вона рано чи пізно зменшується в території, розпадається і все таке інше. І ті події, які були у нас на Майдані, вони і для Росії є детонатором", - сказав нардеп в інтерв'ю виданню.


За словами Яроша, таким детонатором є і росіяни, які приїхали воювати проти російських терористичних військ на Донбасі.


"Це видно по тому, скільки з Росії приїхало росіян воювати проти російських терористичних військ. І по сьогоднішній день вони знаходяться так само і можуть і громадянство отримати і т.д. Ціла купа ж абсолютно хороших людей. Власне, це теж така пасіонарна маса для російської імперії", - зазначив він.


Ярош додав, що демонізація, яку створює Росія навколо українського національно-визвольного руху цілком природна для будь-якої імперії.


"І для них всі ті події, які відбулися у нас під час останньої революції, під час захисту держави, особливо коли ми не віддали їм Донбас, а звільнили Красноармійськ і пішли далі включно з Донецьком або Луганськом, коли «Айдар» заходив. Це є дуже великою небезпекою. А демонізація - ну вони ж так робили з усіма національно-визвольними рухами - це не тільки російська імперія, будь-яка імперія створює такі ілюзії про людей, про рухи, про тих людей, які борються за свободу, за справедливість", - вважає колишній лідер "Правого сектора".


Раніше

Дмитро Ярош розповідав, чому він упевнений, що не варто боятися приходу "хунти" до влади

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?