Заборонений співак в Донецьку "здав" Путіна і поспілкувався з Захарченко: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Заборонений співак в Донецьку "здав" Путіна і поспілкувався з Захарченко: з'явилося відео

Заборонений співак в Донецьку "здав" Путіна і поспілкувався з Захарченко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Заборонений в Україні російський співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон під час візиту до окупованого Донецька  поспілкувався з ватажком так званої ДНР Олександром Захарченко і розповів про ставлення президента РФ Володимира Путіна до проросійських бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".


Відзначається, що приїзд Кобзона збігся з ювілеєм ватажка бойовиків ДНР, і тому він спільно з Захарченко відкрив виставку "Земляки".



Також Кобзон розповів про ставлення Росії до загарбників українського Донбасу, і, зокрема, про ставлення до цього Володимира Путіна:


"Ми (під "ми" я маю на увазі Росію) могли б надавати більш дієву, істотну допомогу. Але ми в такому русофобському оточенні перебуваємо... Як американці і Європейський союзом роблять все, щоб направити дії Росії проти неї. Тому будь-який рух в допомогу Донбасу оцінюється як агресія, - зазначив він. - Я при зустрічі говорив "Так плюньте, Володимирович, треба Донбасу допомагати!", а він мені: "Та знаю, що треба. Як можемо, так і допомагаємо". Наш президент прекрасно розуміє, що відбувається в "Новоросії", і, я думаю, все, що від його залежить, він зробить, щоб допомогти моїй батьківщині".



Як повідомляв ONLINE.UA, рані  Йосип Кобзон об'єднав так звані ЛНР і ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?