Мережу підірвали фото українців, які їдуть до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу підірвали фото українців, які їдуть до Криму

Мережу підірвали фото українців, які їдуть до Криму
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обурилися через фотографії українців на КПВВ в  окупований Росією Крим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Деякі з користувачів оприлюднили фотографії, на яких відображені черги з автомобілів з українськими номерами і сотень піших українців, які нібито стоять на кордоні до Криму:




Ознайомившись з даною інформацією, Ольга Юрченко написала: "Ні себе не поважають, ні країну. Невибагливі тварини, гомо еректус без натяку на сапієнс", а Яна Брензей зазначила: "Категорично не можу зрозуміти людей, які продовжують їздити на відпочинок до Криму (кримчани , які їдуть додому - не в рахунок). Невже бажання погріти свою, вибачте, ж*пу на сонці може бути сильніше принципів і солідарності з тими, хто втратив будинок???".


Олена Потильчака: "Нічого, погріються там в тіні, наслухаються гидот, зіпсують собі настрій. І буде їм щастя".


Марія Земскова: "А давайте не будемо узагальнювати. Не всі їдуть в Крим відпочивати. Хтось їде провідати рідних, які не змогли виїхати, побувати на могилах або вирішити якісь питання з нерухомістю".


У той же час, користувач Брет Зейн спростував інформацію про великі черги на кордоні, і оприлюднив знімки з камер на кожному з кримських пунктів пропуску: "Картина ясна як білий день. Гібридна війна, а точніше її інформаційна складова. Ось скріншоти з офіційного сайту ДПСУ, де в режимі онлайн можна спостерігати всі три КПП, на кордоні з окупованим Кримом. Де ці міфічні натовпи бажаючих відпочити під окупантом? Безумовно, є і такі, які не мають поняття батьківщини, їдуть до окупанта в гості. Але це аж ніяк не тисячі..."




Генічеський Візит: "У Чонгарі російська сторона штучно створювала пробки на кордоні. Потім дзвонять найближчим укр. журналістам, пропонують зняти чергу".


Також в мережі відзначили кількість відпочиваючих в 2016 році, що помітно зросла з минулого року, в підконтрольній українському уряду приморській території:


Ледокоін Гетьмана підсумував: "Крим прос**в туриста з України, який становив не менше 70% від відпочиваючих. Зараз Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одеса збирає вершки..."




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві з'явилися оголошення, в яких пропонують поїздки в окупований Росією Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?