З Ахметовим домовилися: стало відомо, як Україна провела вибори в місті з ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

З Ахметовим домовилися: стало відомо, як Україна провела вибори в місті з ДНР

З Ахметовим домовилися: стало відомо, як Україна провела вибори в місті з ДНР
Джерело:  online.ua

Донецький  журналіст і блогер Денис Казанський  розповів, яку роль відіграв олігарх Ринат Ахметов в проведенні президентських виборів в окупованому Маріуполі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Я подивився цей напрямок, коли 25 травня їздив на вибори президента України в Красноармійськ. Красноармійськ, Добропілля вже зачистили від ДНР, там вибори пройшли. До речі, в Маріуполі вони теж пройшли, незважаючи на те, що там були сепаратисти - з Ахметовим домовилися" - розповів журналіст.


Відзначимо, що на момент проведення виборів 25 травня 2014 року Маріуполь ще не був зачищений від бойовиків так званої ДНР, місто повністю звільнили 13 червня 2014 року.


Нагадаємо, раніше  Денис Казанський говорив ONLINE.UA про роль Ріната Ахметова в "російській весні" в Маріуполі, коли він пустив патрулі своїх робочих під приводом "протистояння мародерству".


За його словами, в Маріуполі була своя ДНР - гібридна. "Губарєв, знову ж у своїй книзі, пише, що там була повністю контрольована Ахметовим гілка ДНР - вона існувала паралельно владі мера Хотлубея. А в середині червня в місто зайшов "Азов", і багатьох заарештували або зачистили. Досить легко Маріуполь взяли - але там особливо ніхто і не чинив опору", - розповідав донецький журналіст.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Путін не збирався вводити війська, але не вистачило фанатів "Новоросії" - Денис Казанський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?