Військових Путіна звинуватили у вбивстві десятків людей
Категорія
Світ
Дата публікації

Військових Путіна звинуватили у вбивстві десятків людей

Військових Путіна звинуватили у вбивстві десятків людей
Джерело:  Крим.Реалії

В результаті  повітряних ударів ВКС Росії, що підкоряються указам президента РФ Володимира Путіна, і сирійського уряду по східній Сирії загинуло принаймні 82 людини, з яких 58, - цивільні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реаліі".


У британській організації "Сирійська обсерваторія з прав людини" заявляють, що 25 червня сирійські та російські військові літаки зробили обстріл району Аль-Курія, який знаходиться на південний схід від Дейр-ез-Зор.


Правозахисники повідомляють, що 58 цивільних осіб були вбиті в результаті повітряних ударів, однак не уточнюють, ким є інші 24 загиблих, - бойовиками або цивільними.


Відзначимо, що терористичне угруповання «Ісламська держава» контролює значну частину території провінції Дейр-аз-Зор на сході країни і з березня 2015 блокує частину міста Дейр-аз-Зор, яку контролюють урядові війська.


З початку військового конфлікту в Сирії в березні 2011 року загинуло більше 280 тис чоловік.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про використання Росією в Сирії заборонених бомб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?