Бізнесмен розповів про невдоволення в оточенні Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Бізнесмен розповів про невдоволення в оточенні Путіна

Бізнесмен розповів про невдоволення в оточенні Путіна

Росія живе за рахунок накопичених ресурсів, які в один момент закінчаться, і це викликає невдоволення у оточення  президента Росії Володимира Путіна.


Про це заявив бізнесмен Максим Фрейдзон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Радіо Свобода".


"Ось відставний підполковник гордо сів у палаці, кругом швидко убожіє країна, навколо кордон, за межами кордону вороги, а він національний лідер, герой і рятівник. Я думаю, що це не дуже влаштовує людей навколо, тому що очевидно, що далі почнеться пожирання, почнуть їсти одне одного від голоду. Ось це може бути серйозною мотивацією. Вони знаходяться в замкнутому просторі без припливу. Нічого нового не створюється, доїдають те, що було. Гроші закінчаться, їжа скінчиться. А загинути за Путіна? Не знаю, хто готовий гинути", - розповів бізнесмен.


Фрейдон зазначив, що бажаючі гинути за російську державу все-таки є, оскільки "Путін зловив цю струнку безпринципної закомплексованої людини - можливість самоствердження за рахунок того, що "всі навколо ла*но і вороги, а ми круті хлопці і герої". І це дивно отрезонувало в людях".


"Путін намагається нав'язати країні комплекс лузера. Сумно буде, якщо у нього це вийде. Але я абсолютно впевнений, що російські люди талановиті, вони не лузери, просто потрібно трішки взятися за розум", - резюмував Максим Фрейдзон.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  з'явилася думка, що Володимир Путін почав збройний конфлікт на Донбасі і анексував Крим в рамках політики "збирання" пострадянських земель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?