У Мінську помер відомий актор
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мінську помер відомий актор

У Мінську помер відомий актор
Джерело:  online.ua

У Мінську, Білорусі, у віці 86 років помер відомий актор Ростислав Янковський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook білоруського сценариста і режисера Андрія Курейчика.


"Помер великий артист і велика людина Ростислав Іванович Янковський... Шляхетний, добрий і справжній. Світла і вічна пам'ять. Співчуття родині, близьким і колегам. І низький уклін за Пане коханку...", - написав Курейчик.


Янковський народився 5 лютого 1930 року в Одесі. У 1951 році закінчив Театральну студію при Ленінабадському драматичному театрі.


Нагадаємо, на рахунку актора більше 50 ролей в кіно і більше 160 провідних ролей в театрі.


Ростислав - старший з трьох братів Янковський. Микола, середній брат, помер рік тому в Саратові, перебуваючи в стані коми після інсульту. Молодший, Олег, помер в травні 2009-го у віці 65 років після боротьби з раком підшлункової залози.


Як повідомляв ONLINE.UA. раніше  в будинку американського виконавця Прінса, тіло якого було виявлено 21 квітня, знайшли передсмертну записку, за змістом якої можна судити про суїцид співака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?