Фанати "Новоросії" показали, як вчать дітей воювати: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Фанати "Новоросії" показали, як вчать дітей воювати: опубліковано відео

Фанати "Новоросії" показали, як вчать дітей воювати: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікований відеосюжет про те, як  бойовики так званої ДНР  готують дітей до війни в «патріотичних таборах».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на одному з сепаратистських каналів.


«Не всі діти в цей час сидять вдома у комп'ютерів, є такі, які використовують перерву в навчанні для того, щоб підвищити свої знання та навички в позашкільній програмі», - сказано в анотації до відеосюжету.


«Для таких хлопців в Зуєвському ландшафтному парку почав працювати військово-патріотичний табір «Захисник Вітчизни», - продовжують автори відео.


Повідомляється, що табір був організований за підтримки «військово-патріотичного центру» «Захисник Вітчизни» і «адміністрації» окупованого Харцизька.


У таборі були зібрані команди з тимчасово окупованих Харцизька, Зуевки, Зугреса та інших міст, «військово-патріотичної» підготовкою займалися діти у віці 14-15 років.


«Діти з азартом взялися вивчати нові для себе дисципліни», - сказано в описі сюжету відео.


Відзначається, що в програму табору входять медична підготовка, скелелазіння, рукопашний бій, вогнева підготовка та туристичні навички.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в розвідці заявили, що серед бойовиків так званої ДНР поширюються чутки про нібито підтримку їх бандформувань з боку Росії і розгортанні на окупованому Донбасі російських військових баз

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?