На Донбасі захопили російський прапор: з'явилося фото трофею
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі захопили російський прапор: з'явилося фото трофею

На Донбасі захопили російський прапор: з'явилося фото трофею
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося ще одне підтвердження присутності російських військ на Донбасі, зокрема, українські військовослужбовці в боях під Зайцеве захопили російський прапор.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook бійця АТО Вадима Вовка.


«Трофейчік, взятий в Зайцеве ... Якщо цікаво, то подивіться, хто воює проти українських хлопців ... і звідки», - таким коментарем супроводив Вовк опубліковане фото.




Під його записом відразу з'явилися іронічні коментарі про загадкових «шахтарів» Донбасу, які воюють з українською армією, в той час як російських військ, «як відомо», «на Донбасі немає».




Як повідомляв ONLINE.UA, журналіст і блогер, очевидець початку війни 2014 року Денис Казанський заявив, що президент РФ Володимир Путін хотів влаштувати війну на Донбасі місцевими силами, з використанням лише диверсантів з Росії, але ці плани провалилися

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?