Тука прокоментував «націоналізацію» у бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Тука прокоментував «націоналізацію» у бойовиків ДНР

Тука прокоментував «націоналізацію» у бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Україна підніме питання про «націоналізацію» майна на окупованій території Донбасу на переговорах в Мінську, заявив  заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


«Будемо вживати певних заходів - насамперед, під час мінських переговорів», - заявив Тука.


За його словами, рішення про «націоналізацію» - вже не перша спроба бойовиків так званої ДНР привласнити майно України, і, найімовірніше, вона закінчиться безрезультатно.


«Ті об'єкти, про які йде мова - наприклад, залізна дорога, водопровід, лінія електропостачання і т.д., ця квазівлада нездатна навіть утримувати, не те щоб розвивати. Тому такі дії спрямовані на отримання якогось короткострокового, миттєвого результату. Нічого дивного для нас в цьому немає, такі спроби вже були неодноразово і закінчувалися вони нічим», - впевнений Тука.


Як повідомляв ONLINE.UA, в так званій ДНР прийняли "закон про націоналізацію", згідно з яким бойовики привласнюють всю наявну на окупованій території власність України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?