Чоловіка побили натовпом за те, що він воював в АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловіка побили натовпом за те, що він воював в АТО

Чоловіка побили натовпом за те, що він воював в АТО
Джерело:  online.ua

У Полтавській області в Горішніх Плавнях дев'ять осіб побили чоловіка за участь в АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook військового волонтера Ксенії Бикової.


За її словами, компанія з 9 осіб побила колишнього бійця 93-й бригади Збройних Сил України.


"Цієї ночі в Горішніх Плавнях по-звірячому побили АТОшніка. Били його руками і ногами дев'ять нелюдей: п'ять самок і чотири самця. Потім почали душити", - написала Бикова.


"Били його саме за те, що він АТОшнік. Мусора, повторюю - мусора, не хотіли приймати заяву. Три чарівні літери привели їх до тями - СБУ. Потім не хотіли робити експертизу, допомогло слово - преса, потім не хотіли класти в лікарню, допоміг дзвінок головлікаря. До назви Горішні Плавні нам ще треба дорости. Поки що ми «мухосранськ", - заявила Бикова.


Волонтер також підкреслила, що це вже другий подібний випадок в області. "Повинна бути стаття з хорошим терміном за побутовий сепаратизм", - резюмувала волонтер.


Вона також повідомила, що потерпілого звуть Дмитро, він воював в районі донецького аеропорту в складі 93-ї бригади ЗСУ, не курить і не вживає алкоголь.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії жорстоко побили активіста руху "Солідарність" Ігоря Іванова, який виступав на підтримку України.  Під час побиття нападники кричали, що б'ють опозиціонера за його позицію з приводу Надії Савченко і анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?