Путінське ТБ видало смішний фейк про кримських татар-диверсантів: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінське ТБ видало смішний фейк про кримських татар-диверсантів: з'явилося відео

Путінське ТБ видало смішний фейк про кримських татар-диверсантів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський пропагандистський канал НТВ випустив сюжет про те, що кримські татари під керівництвом  координатору блокади Криму Лєнура Ислямова  готували «диверсію» в Керченській протоці, при цьому сам Іслямов спростував фейк російських ЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Крим.Реалії ».


У сюжеті НТВ чоловік на ім'я Ернест Аблязімов розповів про свою нібито участь в добровільному батальйоні кримських татар. За словами Аблязімова, Іслямов нібито доручив батальйону розтягнути непомітні троси поперек Керченської протоки, щоб спровокувати аварію корабля.


Аблязімов стверджує, що «диверсію» не вдалося здійснити, так як судно, куплене Іслямовим для потреб батальйону, нібито вийшло з ладу.


У той же час Іслямов заявив з приводу відеосюжету: "Не дивіться радянських телеканалів перед їжею".


"Що ми, діти, чи що? Якими тросами перекривати, про що ви говорите? Не дивіться радянських телеканалів перед їжею", - підкреслив Іслямов.


За його словами, сам він сюжет НТВ, в якому його звинуватили в підготовці диверсії, не дивився.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Лєнур Іслямов заявляв, що після заборони діяльності Меджлісу в Криму стала очевидною необхідність створення кримськотатарської армії в складі Збройних сил України.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?