Нові українські втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифру
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові українські втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифру

Нові українські втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифру
Джерело:  online.ua

В зоні проведення  АТО на Донбасі  за минулу добу загинув один український військовослужбовець, ще четверо бійців були поранені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «І нтерфакс Україна ».


"За минулу добу в результаті бойових дій один наш військовий загинув, четверо поранені", - заявив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


Лисенко також повідомив, що на луганському напрямку було зафіксовано чотири ворожих обстрілу в Попаснянському районі в темний час доби, два з них були мінометними.


На донецькому напрямку вперше за кілька тижнів супротивник не застосовував артилерію, але мали місце потужні мінометні обстріли в Троїцькому, Новоселівці Другій і Авдіївці. Після 17.00 противник відкрив масований вогонь в районі Авдіївської промзони. Всього за минулу добу на цьому напрямку відбулося 15 обстрілів, в тому числі 9 - з важкого озброєння.


На маріупольському напрямі бойовики активно застосовували БМП і міномети по всьому фронту. Найбільш жорстке протистояння відбулося в Мар'їнці та під Докучаєвському, де сили АТО були змушені відкривати вогонь.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в районі Горлівки Донецької області силами АТО були знищені вісім російських бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?