П'яний водій на Прикарпатті збив групу підлітків і втік
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій на Прикарпатті збив групу підлітків і втік

П'яний водій на Прикарпатті збив групу підлітків і втік
Джерело:  online.ua

Нетверезий водій на Прикарпатті збив групу дітей і зник з місця  дорожньо-транспортної пригоди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


За словами начальника сектора комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області Мирослави Белдик, 60-річний водій в момент інциденту перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.


"Попередньо, водій не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя і, не врахувавши дорожню обстановку, скоїв наїзд на п'ятьох пішоходів. Діти 2000 р., 2001 р., 2003 р., 2004 р. і 2000 року народження", - сказала Белдик.


"60-річний водій, попередньо, був в нетверезому стані. Діти рухалися по пішохідному переходу. Зараз двох дітей відпустили додому, а троє з черепно-мозковою травмою потрапили в обласну клінічну лікарню. В даний час проводиться розслідування", - додала представник Нацполіціі.


Вона також підкреслила, що водій спершу зник з місця події, поліція знайшла підозрюваного тільки через 2 години в нетверезому стані.


Попередньо правоохоронці кваліфікували подію за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального Кодексу.


Як повівдомляв ONLINE.UA,  в Голосіївському районі Києва ледь не вчинили самосуд над водієм, який в стані алкогольного сп'яніння наїхав на хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?