Луценко прийняв жорстке рішення щодо прокурора однієї з областей
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко прийняв жорстке рішення щодо прокурора однієї з областей

Луценко прийняв жорстке рішення щодо прокурора однієї з областей
Джерело:  ГПУ

Генеральний прокурор Юрій Луценко

 відсторонив від виконання службових обов'язків прокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривов'яза, а також призначив службове розслідування щодо нього.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом від 24 червня 2016 року відсторонив від виконання службових обов'язків прокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривов'яза", — йдеться у повідомленні.
Також голова ГПУ призначив службове розслідування щодо Кривов'яза «у зв'язку з його протиправними діями».

Як повідомляв ONLINE.UA, у Миколаївській області розгорівся скандал, пов'язаний із викриттям колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука  у корупції.


Герой України Романчук погорів на хабарі у 90 тисяч доларів. Під його маєтком було знайдено мережу тонелів із сейфами, у яких зберігався антикваріат і дорогоцінності.


Після його викриття на вимогу президента України Петра Порошенка написав заяву про звільнення губернатор Миколаївщини Вадим Меріков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?