Меркель висловилась про реформи в Україні та кредити для неї
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель висловилась про реформи в Україні та кредити для неї

Меркель висловилась про реформи в Україні та кредити для неї
Джерело:  УНН

Канцлер Німеччини Меркель

 запевнила, що Німеччина бачить успіхи Києва у просуванні реформ, а також умови для обговорення перспектив

надання кредитів Україні

.


Про це вона заявила після зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

«Ми бачимо, що проводяться реформи, судова реформа, реформа органів прокуратури. І ми бачим умови для конкретного співробітництва, в тому числі щодо надання Україні кредитів. І ви можете уявити, що це значить, отримати кредит, аби витратити його на підтримку існуючого курсу", — сказала німецький лідер.

Крім того, Меркель підкреслила, що на переговорах з Гройсманом обговорювалось проведення конференції за участі представників Німеччини у Києві.

"Ми розуміємо, наскільки тяжкою була ситуація, що склалася, і зараз також піднімається питання економічного співробітництва з Україною», — запевнила вона.

Канцлер Німеччини додала, що на переговорах «також йшла мова про економічну конференцію восени цього року».

«Також ми хотіли провести конференцію у Києвів за участі німецьких представників. Відповідно, наші відносини посилюються, і зараз Україна на складному шляху повернення економічних відносин з Німеччиною, зокрема, і у межах торгівельно-промислової палати, аби німецькі інвестори інвестували в Україну", — резюмувала Меркель.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ангела Меркель зробила важливу заяву щодо референдуму про вихід Британії з Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?