Меркель виступила з гучною заявою по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель виступила з гучною заявою по Донбасу

Меркель виступила з гучною заявою по Донбасу
Джерело:  УНН

Проведення  виборів у окупованих районах Донбасу  в умовах безупинних обстрілів, абсолютно неможливе.

Про це заявила  канцлер Німеччини Ангела Меркель  після зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

"Ситуація з припиненням вогню дуже нестабільна, і мова йде не лише про політичні, але й про інші питання. Зараз вибори не можуть відбутизся з об'єктивних причин, оскільки на Донбасі зараз небезпечно», — підкреслила вона.


Німецький лідер додала, що «нам також потрібно відпрацювати спілні кроки стосовно втілення ситуації припинення вогню і переговорів", зазначивши також, що "з політичної ситуації нічого точно не вирішено, тому я не можу дати точного визначення, що станеться".

Окремо Меркель запевнила, що в рамках "нормандського формату" продовжуються спроби підтримати і захистити інтереси України, "аби життя людей покращилось і вибори могли б бути проведені".

«Цього нелегко досягнути, але я думаю, що уряд це повинен усе ж підтримати", — резюмувала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ангела Меркель запевнила, що Німеччина бачить просування реформ в Україні і готова обговорювати надання кредитів Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?