У Путіна заявили про вибачення Ердогана: соцмережі вибухнули жартами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна заявили про вибачення Ердогана: соцмережі вибухнули жартами

У Путіна заявили про вибачення Ердогана: соцмережі вибухнули жартами
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган

 висловив жаль

президенту РФ Володимиру Путіну

 за збитий літак Су-24 і готовий зробити усе можливе для відновлення відносин між Росією і Турцією.


Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНИАН

.


"Турецький лідер висловив свою зацікавленість у врегулюванні ситуації із загибеллю російського військового літака", — розповів Пєсков.


За його словами, "голова турецької держави у посланні висловив своє глибокий жаль та слова співчуття родині загиблого російського пілота і сказав "вибачте".


«Ердоган висловлює глибокий жаль з приводу того, що сталося і підкреслює готовність зробити все можливе для відновлення традиційно дружніх відносин між Туреччиною та Росією, а також спільно реагувати на кризові події в регіоні, боротися з тероризмом", — заявив спікер Путіна.


Тим часом, у соціальних мережах звинуватили Пєскова у традиційному перебріхуванні фактів і нагадали, що англійське sorry - це не слово "вибачте", а слова співчуття.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Володимира Путіна розповів, на яких умовах Росія готова до поліпшення відносин з Туреччиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?