Порошенко знайшов причину, з якої Україна потрібна Євросоюзу
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко знайшов причину, з якої Україна потрібна Євросоюзу

Порошенко знайшов причину, з якої Україна потрібна Євросоюзу
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко

 у Брюселі провів зустріч з президентом Європарламенту Мартіном Шульцем і назвав причину, з якої Україна необхідна Євросоюзу.


Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на пресс-службу главы государства.

Порошенко висловив сподівання, що нинішні внутрішні складнощі не призведуть до зосередження Європейського Союзу виключно на власних проблемах, а стануть стимулом для пошуку нових успішних євроінтеграційних проектів, яким могла б стати Україна.

У свою чергу, Шульц запевнив, що внутрішні процедури, пов’язані з виходом Великої Британії з ЄС, не вплинуть на готовність Європарламенту щодо запровадження безвізового режиму для громадян України..

Також лідери обмінялись думками щодо результатів референдума у Великівй Британії щодо членства в ЄС і його можливих наслідків для подальших відносин між Україною та ЄС. 


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  посол Великої Британії в Україні британии розповіла про те, як буде діяти Лондон після виходу з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?