В мережі повідомили про взятий в полон загін бойовиків ДНР: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В мережі повідомили про взятий в полон загін бойовиків ДНР: з'явилося фото

В мережі повідомили про взятий в полон загін бойовиків ДНР: з'явилося фото

У  зоні АТО на Донбасі  взято в полон групу бойовиків ДНР, яка готувала засаду проти українців і мінувала ділянку під Маріуполем.

Про це повідомив відомий блогер і волонтер Кирил Данильченко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«У секторі відповідальності оперативно-тактичного управління «Маріуполь» гарні новини. Група розвідників у польовому виході наткнулась на землекопів сепарів. І не просто льожки вони копали, а ставили міни ПМН (протипіхотні міни нажимної дії — Ред.) і облаштовували засідку», — розповів він.

За словами Данильченка, трое бойовиків були знищені на місці, а ще шістьох взяли у полон і відправили у штаб сектора.

«Взяли ПКМ (кулемет Калашникова – Ред.), мухи (ручні гранатомети – Ред.), стрєлковку (стрілецьку зброю – Ред.) і осколкові гранати ОГ7В. Із Росії з любов'ю. І хлопці цікаві були. Будемо мінятись тепер. Відео допиту поки немає — інтернети слабкі в тих місцях. Наші усі цілі», — додав він.


Також блогер опублікував фото транспортування полонених бойовиків.


"Везуть полонених у сектор. Якщо ставили ПМН їм ще пощастило...", - написав він.

Його повідомлення підтвердила також волонтер Лілія Українська. За її даними, в полон було взято восьмеро бойовиків.


«Наші взяли 8 орків у полон. Вже допитали! До того ж, у орків 3 – «200» (вбитих – Ред.). От тому й луплять вже 5-у годину по наших позиціях», — написала вона.

Волонтер додала також: «Хлопці Червня (командира штурмової роти добровольців) — респект!»

У свою чергу, привітав українських добровольців із успіхом і народний депутат, керівник Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

«Мужики – ви кращі! Ех, нажаль, не можу всього написати... Нічого, прийде час! P.S. У ворога втрати величезні, у нас — 0», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у ОБСЄ офіційно підтвердили, що бойовики обстрілювали Донецьк, намагаючись звинуватити в цьому українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?