ДТП з п'яним водієм, що збив 5 підлітків: з'явилося відео і нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

ДТП з п'яним водієм, що збив 5 підлітків: з'явилося відео і нові подробиці

ДТП з п'яним водієм, що збив 5 підлітків: з'явилося відео і нові подробиці
Джерело:  ТСН

В результаті  ДТП на Прикарпатті, в якому п'яний водій збив п'ятьох підлітків у віці від 13 до 16 років, троє з них зараз знаходяться в лікарні у важкому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
У сюжеті йдеться, що діти йшли по узбіччю сільської дороги з центру, коли почули, що позаду їде машина. Заради безпеки перейшли на ліву сторону дороги. Однак автомобіль колесом зачепив узбіччя, став некерованим і його кинуло на підлітків.
Двоє хлопців і дівчина тепер в дитячій обласній лікарні. За словами медиків, їх травми важкі, але загрози для життя немає. 13-річна дівчина знаходиться в комі в реанімації.
"Важкість її стану обумовлена ​​політравмою: пошкодження головного мозку, перелом основи та склепіння черепа. Говорити про перспективи або прогнози важко", - повідомив завідувач реанімації Івано-Франківської обласної дитячої лікарні Олег Курташ.
Ще дві дівчини відбулися синцями. Що сталося на дорозі, кажуть, вони відразу і не зрозуміли.
"Назар Шмигельський полетів саме далі - десь через один будинок він був. Я відлетіла вбік, Христя у мене. Галя взагалі в іншій стороні. А Вася в окопі був", - розповіла потерпіла Богдана Петрова.
За словами дітей, водій зупинився оцінити масштаби аварії, але потім швидко поїхав, навіть не викликавши швидку.
"Я підняла голову. Цей чоловік вийшов з машини, подивився на це все. За те, що я підняла голову, сказав пару теплих слів. Потім сів у машину і поїхав в сторону Тлумача", - згадує потерпіла Христина Василюк.



Водія, хоч він і виявився їх односельцем, потерпілі не впізнали. Однак запам'ятали колір і марку машини. Чоловік, який скоїв ДТП, живе на самому краю села. Правоохоронці застали його вдома: машину він сховав у гараж, а сам спав. Спочатку він намагався переконати поліцейських, що весь час був удома і до аварії не причетний.
Поліція затримала водія. Запобіжний захід йому оберуть на днях.
Раніше повідомлялося, що  в результаті масштабного ДТП в Луганській області загинули шестеро російських офіцерів, ще п'ятнадцять отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?