Ми і так здогадувалися: нардеп прокоментував гучну заяву Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми і так здогадувалися: нардеп прокоментував гучну заяву Меркель

Ми і так здогадувалися: нардеп прокоментував гучну заяву Меркель

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм прокоментував заяву канцлера Німеччини Ангели Меркель про те, що вибори на окупованій території Донбасу зараз провести неможливо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Нарешті-то. Ангела Меркель визнала, що на сьогоднішній день неможливо провести вибори в окупованих районах Донецької і Луганської областей, оскільки "на Донбасі небезпечно". Наскільки я розумію, "небезпечно" - це означає, як мінімум, що там стріляють і вбивають . Не радіація ж там, в кінці кінців, і не цунамі. А раз стріляють, значить, немає ніякого ceasefire і перемир'я. А поки його не буде, ніякої подальшої імплементації Мінських угод бути не може", - написав він.
Найєм очікує почути незабаром від європейських партнерів більш чітку оцінку ситуації на Донбасі.
"І це все не лірика, не аналітика, а звичайна логіка. Так написано в протоколах. Тому що ми-то і так здогадувалися, що зведення поранених і вбитих - це не вигадки і не ігри, а насправді, чорт візьми, небезпечно! Так що незабаром я дуже сподіваюся почути від наших партнерів ще більш чітку оцінку ситуації на Донбасі і гранично виразну розшифровку слова "небезпечно". І це, нарешті, припинить істерику і тиск на Україну в Мінському процесі доти, поки (вибачте за цинічність) з фронту не зупиниться потік трун й інвалідів", - зазначив депутат.
Раніше  Ангела Меркель запевнила, що Німеччина бачить успіхи Києва у просуванні реформ, а також умови для надання кредитів Україні.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?